Produk Diulas

Tentang Kami

Zhejiang Anji TIANYANG rotational molding machinery Co., Ltd. perenahna di kota eko-pariwisata anu terkenal di Cina - Anji.Pausahaan diadegkeun dina 2009, basis produksi aya di Anji County, Yoshitomo West Acres Industrial Function Zone, pabrik nyertakeun wewengkon 13.000 méter pasagi.Miheulaan na, cabang rotasi Hangzhou Ocean Electrical Technology Co., Ltd., mangrupikeun pamekaran koleksi, produksi sareng jasa pamasaran salaku salah sahiji mesin cetak rotasi, antarmuka mesin-manusia…

Wewengkon Aplikasi